Programare in Targoviste: 0751 292 292

Termeni si conditii

 1. GO Clean Auto oferă servicii profesionale de curățare a interioarelor si tapiteriilor auto.
 2. Serviciile GO Clean Auto pot fi comandate atât de persoane fizice cât și de persoane juridice.
 3. Serviciile GO Clean Auto sunt disponibile numai pe bază de programare.
 4. Comenzile se pot face telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 18:00 și sâmbata, în intervalul orar 08:00 – 14:00, la numărul de telefon 0751.292.292.
 5. Programările se fac în ordinea primirii comenzilor, în funcție de capacitatea de producție a firmei.
 6. Plata serviciilor se va face la finalizarea prestării serviciilor.
 7. La predarea autoturismului, clientul va furniza o cheie a autoturismului reprezentantului GO Clean Auto, pentru ca autovehicolul să poată fi condus în/din spațiul de curățare. GO Clean Auto garantează utilizarea cheii doar pentru această operațiune.
 8. La predare, clientul va informa reprezentantul GO Clean Auto despre materialele prezente în interiorul autoturismului.
 9. La predarea autoturismului, clientul va primi un bon de comandă.
 10. Restituirea autoturismului și a cheii acestuia se face pe baza prezentării bonului de comandă, în original.
 11. Termenul standard de prestare a serviciilor este de 6-8 ore. În cazul în care gradul de murdărie al interiorului autoturismului este ridicat, timpul necesar prestării serviciilor de curățare este, de asemenea, mai ridicat.
 12. GO Clean Auto folosește soluții speciale pentru curățarea tapițeriilor și plasticelor auto.
 13. Pentru curățarea interioarelor din piele naturală și alcantara, GO Clean Auto va aplica un supliment la tariful standard al pachetului de curățare corespunzător.
 14. În cazul în care gradul de murdărie al interiorului autoturismului este ridicat, GO Clean Auto va aplica un supliment la tariful standard al pachetului de curățare corespunzător.
 15. GO Clean Auto va își rezervă dreptul de a refuza prestarea serviciilor de curățare în cazul în care gradul de contaminare și/sau de uzură al interiorului autoturimului ar putea conduce la deteriorarea utilajelor folosite și/sau a obiectelor din autoturism.
 16. Go Clean Auto nu ofera servicii de curatare-spalare a presurilor auto din material plastic sau textil.
 17. Presurile auto din material textil pot fi spalate in sectia de spalatorie de covoare a Go Clean si vor fi taxate corespunzator. Acest serviciu este optional si va fi asigurat doar in cazul in care clientul va opta pentru acest serviciu, in momentul plasarii comenzii.
 18. GO Clean Auto nu răspunde pentru neonorarea comenzilor în situațiile independente de voința proprie, cauzate de terți (ex: întrerupere energie electrică).
 19. GO Clean Auto nu răspunde pentru pierderea, deteriorarea, distrugerea sau furtul articolelor dintr-o comandă în cazul în care aceste daune se datorează unor situații de forță majoră (calamități naturale, războaie, revoluții, stări de asediu).
 20. Reclamațiile se vor transmite telefonic la numărul de contact afișat pe website-ul www.curataretapiterieautotargoviste.ro, într-un interval de 12 ore de la momentul livrării.
 21. Clientul a luat la cunostință informarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibilă aici.”

Go Clean Auto își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile fără o notificare prealabilă.